Акција рашчишћавања брда Горица / - фото: ПГ БИРО
31/10/2021 u 13:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Горица спремна за ревитализацију, најављена садња током новембра

Након jош jедне успjешно спроведене акциjе рашчишћавања, створене су претпоставке за озелењавање природног симбола нашег града, саопштено је из ПГ Бироа

Трећа акциjа рашчишћавања брда Горица организована jе данас, а броjни суграђани, волонтери, љубитељи природе, представници међународних организациjа и привредни субjекти одазвали су се овоj акциjи, саопштено је из ПГ Бироа.

Удруженим снагама уклонили смо опожарена стабла и на таj начин припремили терен за будућу ревитализациjу, навели су у саопштењу.

Након jош jедне успjешно спроведене акциjе рашчишћавања, створене су претпоставке за озелењавање природног симбола нашег града, додају.

С обзиром на то да jе данас спроведена jош jедна акциjа рашчишћавање опожареног диjела брда, наредни кораци су садња биљног фонда коjа ће се, у складу са временским приликама, одржати у новембру.

Подсjећамо, грађанима jе доступан саjт насагорица.ме коjи садржи све неопходне податке у вези са будућим акциjама, као и информациjе о начину на коjи заинтересована jавност може бити дио планираних активности.

Из ПГ Бироа су још једном искористили прилику да захвале свима коjи су учествовали, како данас, тако и у претходним акциjама, и дали своj допринос што бржем опоравку Горице, брда коjе има посебан значаj за нашу заjедницу.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:09