Грађани блокирали магистралу / -Архива
25/12/2021 u 16:37 h
Н.С.-Д.Љ.Н.С.-Д.Љ.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Горњогоричани блокирали Никшићки пут: Траже градњу кружног тока

Горњогоричани траже да се промијени пројекат и да се на раскрсници Улице Бранка Делетића са Улицом Ђура Jакшића гради кружни ток или поставе семафори

Десетоминутном блокадом Никшићког пута 50-ак грађана Горње Горице исказало је незадовољство јер на нови булевар кроз ово насеље, чија је градња у току, неће имати прикључак. Горњогоричани траже да се промијени пројекат и да се на раскрсници Улице Бранка Делетића са Улицом Ђура Jакшића гради кружни ток или поставе семафори.

Становник Личке улице Миленко Глушчевић наводи да се обратио на неколико адреса тражећи помоћ у рјешавању проблема, али им нико није одговорио.

–Бивши градоначелник Миомир Мугоша нам је 2015. године рекао да ћемо овдје имати кружни ток. Прошло је толико времена, а кружног тока и даље нема. Блокирали смо магистралу и то ћемо радити све док не изађу у сусрет – навео је Глушчевић.

Становник Никишкоћког пута Раде Богојевић наводи да се пет улица укршта на магистралу, те да сада остају без прикључка на будући булевар.

– Од надлежних тражимо да уклопе потребе народа у пројекат. Овдје су могли да направе мало тротоара и расвјете и нама би било довољно – рекао је Богојевић.

Незадовољан пројектом будућег булевара је и Слободан Булатовић из Личке улице.

– Булевар се прави за људе а испада да тај булевар хоће да раздвоји народ. Тражимо да нам се омогући да несметано можемо прећи преко улице, а д али ће то ријешити постављањем семафора или градњом кружног тока, то нека сами одлуче –наводи Булатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:35