/ -
01/02/2024 u 14:56 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Građani pozvani: Javna rasprava o Prostornom planu Crne Gore 5. februara

Centralna javna rasprava o najznačajnijem planskom dokumentu je 5. februara u zgradi Skupštine Glavnog grada, u deset sati

Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj poziva građane da učestvuju u javnoj raspravi o nacrtu Prostornog plana Crne Gore i Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu. Kako navode, javnu raspravu organizuje Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, od 29. januara do 29. aprila ove godine.

– Građani predloge, sugestije i komentari mogu dostavljati na e-mail, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili direktno na arhivu Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, IV Proleterske brigade broj 19, od osam do 13 časova zaključno sa 29. aprilom. Centralna javna rasprava će se održati 5. februara u zgradi Skupštine Glavnog grada, Multimedijalna sala na drugom spratu, u 10 sati - saopštili su iz Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj.

Nacrt planskog dokumenta dostupan je na sajtu Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine www.gov.me/mdup/javna-rasprava.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 06:11