Иван Вуковић / - Никола Савељић
29/07/2021 u 21:35 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Градоначелник Вуковић: Провео сам пар сати са ватрогасцима, онима који су подметнули пожар нека живот врати

Вуковић jе провео пар сати с колегама из Службе заштите Главног града, коjи се читав дан, ризикуjући животе, боре с посљедицама ватрене стихиjе на Горици, истакао је градоначелник на фејсбуку

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић, огласио се на својој фејсбук страници, поводом медијских навода да није учествовао у гашењу великог пожара на Горици.

Како је истакао на својој званичној фејсбук страници, градоначелник демантује такве наводе.

– Вуковић jе провео пар сати с колегама из Службе заштите Главног града, коjи се читав дан, ризикуjући животе, боре с посљедицама ватрене стихиjе на Горици. Хвала им до неба, и њима и ватрогасцима из Цетиња, Даниловграда, Бара, Колашина и других градова, коjи су нам данас притекли у помоћ. Онима коjи манипулишу несрећом коjа нас jе снашла, нека jе на образ – истакао је Вуковић на фејсбуку.

Он је поручио и да они коjи су, раниjе данас, према тврдњама наjодговорниjих и наjискусниjих људи у Служби заштите, подметнули пожар на Горици, и тиме угрозили животе суграђана и њихове домове и уништили значаjан дио зеленог фонда наjважниjе парк-шуме у Подгорици, нека живот врати онако како заслужуjу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:01