/ -
30/05/2023 u 13:57 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hol KIC-a "Budo Tomović" : Izložba likovnih radova

Radovi su bili odlični, a nijanse su presudile. Mislim da smo bili realni, objektivni i nepristrani, saopštila je Marija Kapisoda, profesorka na FLU

Otvorena je izložba najboljih likovnih radova sa konkursa za likovne i literarne radove koji su organizovali Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) u saradnji sa Dječjim savezom. Konkurs je organizovan za učenike od četvrtog do devetog razreda osnovnih škola sa teritorije Crne Gore.

– Izložbu je u holu KIC-a "Budo Tomović" otvorila i uručila nagrade najboljima Marija Kapisoda, profesorka na Likovnoj akademiji na Cetinju koja je kazala da se "dječiji glas najbolje čuje". Nagrade za prva mjesta u obje konkurencije su sedmodnevni boravak na Veruši, za druga, treća mjesta i pohvale za nagrađene učenike i škole monografije u izdanju CANU i Agencije za zaštitu životne sredine, kao i muzički CD-i sa Festivala Naša radost – saopšteno je iz CDPR-a.

Profesorica na FLU Marija Kapisoda saopštila je da nije bilo lako izabrati najbolje jer je pristigao veliki broj radova.

– Radovi su bili odlični, a nijanse su presudile. Mislim da smo bili realni, objektivni i nepristrani – kazala je Marija Kapisoda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
CDPRKONKURS
23. april 2024 22:53