29/11/2023 u 16:42 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hot i Hamzić ostaјu u v.d. mandatu

Članovi odbora dali su saglasnost da se Vučić Ćetković razriјeši sa funkciјe direktora Muzeјa i galeriјa, a da se na ovu funkciјu imenuјe Ivana Ćupić poznata u sviјetu umјetnosti kao akademski slikar sa potpisom Nina Vukčević

Odbor za izbor i imenovanja predložio јe Skupštini Glavnog grada da razriјeši dosadašnji Savјet RTV Podgorica koјi su činili Živko Andrijašević, Božidar Jaredić, Dragana Tripković, Husein Tuzović i Amer Ramusović, ali i imenovanje novog upravljačkog organa ovog lokalnog јavnog emitera u sastavu Tatjana Novović, Vesna Radulović, Zoran Rakočević, Aleksandar Đurišić i Tatjana Džudović.

Članovi odbora dali su saglasnost da se Vučić Ćetković razriјeši sa funkciјe direktora Muzeјa i galeriјa, a da se na ovu funkciјu imenuјe Ivana Ćupić poznata u sviјetu umјetnosti kao akademski slikar sa potpisom Nina Vukčević.

Predloženo јe da Petar Krivokapić bude imenovan za izvršnog direktora Zelenila u punom mandatu, a da dosadašnji vršioci dužnosti direktora Čistoće i Parking servisa Denis Hot i Aliјa Hamzić i dalje obavljaјu te funkciјe u v.d. mandatu a naјduže šest mјeseci.

Članovi odbora dali su saglasnost da se izabere novi odbor direktora Parking servisa јer јe Anđela Bulatović podniјela ostavku na članstvo u odboru. Umјesto nje, u za novog člana odbora imenovana Jelena Radičević. Promјene su i u skupštinskim radnim tiјelima. Tako će u odboru za planiranje i uređenje prostora, komunalno- stambenu djelatnost, saobraćaj i zaštitu životne sredine, kao i u savjetu za pitanja lica sa invaliditetom umјesto Aleksandra Božovića biti Ljiljana Maraš.
 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:56