/ -
25/05/2022 u 15:58 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Инфо лед табле на још четири локације

Табле имаjу за циљ да информишу возаче о слободним паркинг мjестима на посебним паркиралиштима у њиховоj близини, поручују из Паркинг сервиса

У току је постављање инфо лед табли на још четири локације у граду. Како је саопштено из Паркинг сервиса оне ће бити постављене у улицима краља Николе и братства и jединства, као и на Булевару Светог Петра Цетињског и Булевару револуциjе.

– Инфо лед табле имаjу за циљ да информишу возаче о слободним паркинг мjестима на посебним паркиралиштима у њиховоj близини. У питању је наставак дигитализациjе пословања Паркинг сервиса чиме се у великоj мjери олакшава коришћење и проналажење слободних паркинг мjеста. Риjеч jе о динамичким знаковима коjи су увезани на оно што jе приjе рађено по питању дигитализациjе - отварања оперативног центра, унаприjеђење самих посебних паркиралишта, унапређење wеб саjта и апликациjе. У питању су проjекти коjи су у значаjноj мjери олакшали информисање корисника о слободним паркинг мjестима и омогућили навигациjу до њих – саопштили су из Паркинг сервиса.

У претходном периоду, како подсјећају из Паркинг сервиса, инсталирано је 19 инфо лед табли.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:31