/ -
17/03/2022 u 14:45 h
Н.С.-А.Д.Н.С.-А.Д.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Иницијатива за Улицу Брацана Брацановића: Вратити стари прелаз

Шеф клуба одборника Демократа Јанко Крстовић затражио је од Секретаријата за саобраћај да се у Улици Брацана Брацановића врати пјешачки прелаз који је постојао прије реконструкције саобраћајнице. Прелаз се налазио послије "лежећег полицајца", на улазу паркинга зграда.

– Од Секретаријата за саобраћај сам тражио да се врати пјешачки прелаз како би сви учесници у саобраћају били безбједнији. Из Секретариjата нисам добио одговор, али не категоришем то као неажурност, обзиром на чињеницу да сам се са истим захтjевом обратио и за улицу у Толошима и проблем jе убрзо отклоњен. Као клуб одборника коjи очигледно има наjвеће повjерење грађана за рјешавање ових проблема, у свакодновноj смо комуникациjи са грађанима, тако jе било и о овом случаjу, грађани су нам се обратили са захтjевом да се врати пjешачки прелаз и као озбиљан одборнички клуб кренули смо са инициjативом – сапштио је Крстовић.

Реконструкција Улице Брацана Брацановића завршена је у фебруару прошле године, у дијелу од Улице краља Николе до Улице 4. јула, у дужини од 260 метара. За радове је потрошено 100.000 еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 23:25