Честитке са рачунима остављају у сандучат / -Архива
09/12/2021 u 07:00 h
Andrijana Dabanović
Natasa Spaic
Andrijana Dabanović<br/>Natasa Spaic
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Инкасанти Чистоће уз рачуне дијеле и честитке Главног града

Главни град ће ове године уручити 65.700 честитки, а за ову намјену потрошиће 683 еура

Главни град послао је грађанима честитке за 19. децембар и предстојеће празнике. Уручују их инкасанти Чистоће заједно са рачунима за одвоз и депоновање отпада. У тексту честитке се наводи да су годину на измаку обиљежили бројни изазови које су скупа прошли.

– Пуно је тешких тренутака по којима ћемо памтити мјесеце иза нас. Но, и у таквим околностима, захваљујући вама, сачували смо дух наше Подгорице, њену отвореност и хармонију различитости. Уз позив да, као друштвена заједница, наставимо да вриједно радимо у интересу развоја нашег града и да Подгорицу изграђујемо као наш заједнички дом, срдачно вас поздрављам и желим добро здравље, породични напредак, личну срећу и професионални успјех – пише у честитци Ивана Вуковића, градоначелника Подгорице.

Из Главног града су саопштили да ће ове године бити уручено 65.700 честитки.
– У процедури непосредног прикупљања понуда, као наjповољниjа, изабрана jе понуда фирме "Click Print". За ову намjену, са позициjе буџета - трошкови прославе Дана ослобођења Подгорице, биће издвоjено 683,28 еура без ПДВ-а. Градско предузеће Чистоћа ће уручити честитке уз рачуне за одвоз и депоновање комуналног отпада. Градска управа jе и раниjих година упућивала честитке грађанима – казали су из Главног града.

Уз одговоре из Главног града доставили су и прошлогодишњу честитку.

Одборник Демократа у Скупштини Главног града Jанко Крстовић сматра да је индикативно да локални ДПС покушава на овај нчин да поправи пољуљани имиџ код грађана.

– Према риjечима грађана, односно према информациjама коjе посjедуjем нека градска предузећа приликом доставе рачуна, коjи су увећани претходних година за половину, достављаjу и честитке суграђанима за наступаjуће празнике. Што на први поглед може бити симпатично, али с обзиром на то да се буџет Главног града пуни од стране грађана из коjих средстава се и обезбјеђуjу средства за слање празничних честитки поставља се логично питање да ли грађани сами себи шаљу празничне честитке. Такође, и то би било симпатично да jе по сриjеди намjенско трошење буџетских средства за неке капиталне проjекте од виталне важности за функционисање грађана – каже Крстовић.

Одборник ДПС-а у градском парламенту Андриjа Кликовац наводи да је Главни град и у претходним годинама слао честитке грађанима за празнике, па тако и ове.

– Циљ градске управе jесте директна комуникациjа са грађанима, па jе тако и остварена непосредна комуникациjа градоначелника и сарадника са грађанима у МЗ, путем друштвених мрежа и кроз различите ИТ платформе градских предузећа – истиче Кликовац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:11