Dom zdravlja / - ZELJKO STAJKIC/ARHIVA
18/08/2023 u 11:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Izabrani doktori DZ Glavnog grada nastavljaju rad u ZO “Nova Varoš”

Dom zdravlja Glavnog grada ovim putem želi da izrazi svoju zahvalnost Evropskoj Uniji i Unicefu, Neregeliji i Crkvi Isusa Hrista Svetaca na podršci za donaciju klima uređaja, kazali su u saopštenju

Iz Doma zdravlja Glavnog grada saopštili su da će izabrani doktori za odrasle nastaviti u punom kapacitetu svoj redovan rad u ZO “Nova Varoš” u periodu od 07-21h.

- Dežurni rad vikendom Izabrani doktori za odrasle nastavljaju u zdravstvenom objektu “Nova Varoš” u terminu od 07-21h, dok će Izabrani doktori za djecu vikendom pružati usluge našim najmlađim građanima u zdravstvenom objektu “Blok V”. Takođe Centar za prevenciju (Savjetovališta), Centar za laboratorijsku dijagnostiku (uzorkovanje) i Internistička ambulanta pružaće kao i do sada  zdravstvene usluge građanima u zdravstvenom objektu “Nova Varoš” - navode u saopštenju.

Dodaju da sve detaljnije informacije građani mogu dobiti putem kontakt telefona izabranih timova, koji su istaknuti na sajtu Doma zdravlja Glavnog grada i Call centra na kontakt telefon 19816.

- Dom zdravlja Glavnog grada ovim putem želi da izrazi svoju zahvalnost Evropskoj Uniji i Unicefu, Neregeliji i Crkvi Isusa Hrista Svetaca na podršci za donaciju klima uređaja, a u vezi sa nedavnim kvarom na centralnom sistemu klimatizacije u zdravstvenom objektu “Nova Varoš” - naveli su.

Dom zdravlja Glavnog grada će nastaviti da pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu našim građanima uprkos svakodnevnim izazovima, poručili su u saopštenju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 05:53