22/09/2022 u 11:05 h
Nataša Spaić - Mićko VujisićNataša Spaić - Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izbornoj komisiji Glavnog grada predata lista "Svi za naš grad - dr Ivan Vuković"

Ova izborna lista okuplja devet partija

Izbornoj komisiji Glavnog grada upravo je predata izborna lista "Svi za naš grad - dr Ivan Vuković". Nosilac liste sa 58 kandidata za odbornike u Skupštini Glavnog grada na izborima koji su zakazani za 23. oktobar je Ivan Vuković, sadašnji gradonačelnik i potpredsjednik DPS-a.

Ova lista okuplja devet partija i to Demokratsku partiju socijalista, Socijaldemokratsku partiju, Socijaldemokrate, Liberalnu partiju, Bošnjačku stranku, Demokratsku uniju Albanaca, Demokratsku stranku Roma, Građansku inicijativu "21. maj" i Građanski pokret "Nova ljevica".

Lista je predata u 11:15 časova, a u subotu ćemo organizovati sjednicu kako bi donijeli rješenje da li ispunjava uslove, saopštio je Veselin Vukčević, predsjednik Izborne komisije Glavnog grada.

– Imamo listu odborničkih kandidata, izjave kandidata o prihvatanju odborničke kandidature, 58 potvrda o prebivalištu. Imamo i koalicioni sporazum pokreta sa odlukama organa, osnivački i programski akt. Imamo i 25.000 potpisa za listu – konstatovao je Vukčević.

Nosilac liste Ivan Vuković je naveo da je predato preko 25.000 potpisa.

– Nismo iznenađeni, ali jesmo srećni. Naš pokret je okupio veliki broj ljudi raznih nacija. Pozivamo sve ljude kojima je Podgorica na srcu da nam se pridruže. Nemam dilemu da ćemo se 23. oktobra svi radovati – rekao je Vuković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
IZBORNA LISTADPS
19. april 2024 09:23