Ново возило, Чистоћа ДОО / - ФОТО: Подгорица.ме
03/09/2021 u 11:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Извршена набавка jош jедног комуналног возила за одвоз отпада

Из ПГ Бироа апелују на грађане да да комунални и друге врсте отпада одлажу на за то предвиђена мjеста и на таj начин даjу своj допринос очувању животне средине

Градско предузеће Чистоћа д.о.о. у сарадњи са Главним градом наставља да улаже у набавку нових машина и модернизациjу опреме и средстава за рад. Возни парк овог градског предузећа од jуче jе богатиjи за jош jедно комунално возило за одвоз отпада,  све у циљу квалитетниjег и ефикасниjег обављања послова  и очувању животног простора у нашем граду, саопштено је из ПГ Бироа.

Запремина комуналног возила аутосмећар jе 16м³, основно возило jе марке Мерцедес Бенз, а набавка jе извршена из средстава буџета Главног града. Стављање у функциjу овог возила, доприниjеће jош бржем и квалитетниjем обављању послова из основне дjелатности, коjи су од jавног интереса.

Из ПГ Бироа подсјећају да је, градско предузеће „Чистоћа” ДОО недавно  за потребе обављања редовних активности, набавило и три нова теретна електрична возила - троколице. Коjа се према плану, користе у Староj вароши, центру града и парк шуми Горица.

Они апелуjу на грађане да комунални и друге врсте отпада одлажу на за то предвиђена мjеста и на таj начин даjу своj допринос очувању животне средине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:15