/ -
15/05/2022 u 14:10 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јавне чесме на мети вандала

Суочили смо се са великим броjем приjава дежурноj служби да чесме ниjесу у функциjи, усљед неодговорног понашања одређеног броjа грађана

Јавне чесме у граду све чешће су на мети вандала који их ломе и отуђују славине. Како су саопштили из предузећа Водовод и канализација они одржавају 40 jавних чесама на териториjи Главног града.

– У протклом периоду екипа службе водоводна мрежа jе замијенила славине на чесмама и поставила славине на потисак како би грађанима биле приступачниjе за коришћење. Међутим, суочили смо се са великим броjем приjава дежурноj служби да чесме ниjесу у функциjи, усљед неодговорног понашања одређеног броjа грађана. Jавне чесме су на мети вандала, коjи ломе или краду славине. То се догађа у касним вечерњим или раним jутарњим часовима и осим приjаве против непознатих лица, не можемо много да преузмемо. Апелуjемо на грађане да чувамо jавна добра града jер поред тога што им служе за освjежење у топлиjим данима коjи предстоjе, чесме представљаjу и украс Подгорице – саопштили су из Водовода.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 06:27