/ - фото: ПГ БИРО
01/11/2021 u 15:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Клијенти ЈУ Какарицка гора дали допринос организацији новогодишњег пазара

Директорица ЈУ Какарицка гора, Дијана Милошевић, је изразила задовољство што је клијентима ове установе Главни град указао повјерење

У сусрет новогодишњим празницима, клијенти Јавне установе за смјештај, рехабилитацију и ресоцијализацију корисника психоактивних супстанци на Какарицкој гори, у оквиру радно-окупационе терапије раде на адаптацији кућица које ће се налазити на Тргу независности током празника.

Директорица ЈУ Какарицка гора, Дијана Милошевић, је изразила задовољство што је клијентима ове установе Главни град указао повјерење да буду дио важног пројекта, односно да помогну његовој успјешној реализацији. 

- Могу да кажем да ево већ неколико дана, активно, тимски и веома креативно раде на адаптацији кућица и код њих је присутно велико задовољство јер им је Главни град указао повјерење. Срећни су што могу допринијети успјешној реализацији овог битног догађаја- казала је Милошевић и истакла да ова сарадња има бројне позитивне ефекте.

У склопу радно-окупационе терапије постоји неколико радионица, међу којима су креативна и столарска радионица, гдје се клијенти обучавају за обављање ове врсте послова.

- Захваљујући овим активностима, клијенти су у могућности да раде на адаптацији кућица за новогодишњи пазар. Такође, радно-окупациона терапија има значајну улогу у третману и спроводи се са циљем стицања радних навика, позитивног односа према радној дисциплини и кориговања понашања- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:56