/ -
13/02/2024 u 18:56 h
N.S.N.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Klub odbornika DPS-a: Ne branimo interese Gorana Јankovića

Tražimo da se ispoštuju zakonske procedure kao i nalaz Upravne inspekcije koji je nedvosmisleno ukazao da je imenovanje Zdravka Blečića nezakonito, navode iz kluba odbornika DPS-a

Koje su političke igre u pitanju i šta to sprečava gradonačelnicu Oliveru Injac da ispoštuje zakon i nalaz Upravne inspekcije da se Zdravko Blečić, v.d. komandira Službe zaštite i sapašavanja, razriješi po hitnom postupku, kako je naloženo, jer ne ispunjava tražene uslove za imenovanje, pita klub odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

– Vrijeme je da gradonačelnica i uvažena sekretarka Slađana Anđušić shvate da naš odbornički klub ovdje ne brani interese Gorana Jankovića, jer će on svoju pravdu tražiti pred nadležnim institucijama, već tražimo da se ispoštuju zakonske procedure kao i nalaz Upravne inspekcije koji je nedvosmisleno ukazao da je imenovanje Zdravka Blečića nezakonito. Zbog čega se u Službi zaštite njeni pripadnici primoravaju na potpisivanje peticije podrške Blečiću? Koji je razlog da gradonačelnica Olivera Injac i sekretarka Slađana Anđušić obmanjuju javnost da je kadar poput Blečića deficitaran, kad u Službi zaštite ima još službenika koji ispunjavaju sve tražene uslove i koji posjeduju potpuno identično uvjerenje koje ima pomenuti Blečić - navode u saopštenju.

Pozivamo još jednom SDT da pokrene istragu i ispita da li je došlo do zloupotrebe službenog položaja prilikom nelegalno imenovanja gospodina Zdravka Blečića, navodi klub odbornika DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
DPSGORAN JANKOVIĆ
09. maj 2024 21:22