/ - DAN
21/03/2024 u 09:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Koalicija „Za budućnost Zete” pita Udruženje sudija: Da li je Veljko Vujović kadar Demokrata

Udruženje sudija, čast izuzecima, izašlo ispod toge Vesne Medenice uz punu kontrolu Zorana Pažina posljednja je organizacija u Crnoj Gori koja bi trebalo da napiše i jedno slovo o bilo čemu, kazali su iz Koalicije „Za budućnost Zete”.

- Upravo su sudije oblikovane po profilu Vesne Medenice glavni razlog zašto nam je pravosuđe dotaklo dno i još uvijek se ne zaustavlja u propadanju. Zato ovom prilikom vajber grupu „Udruzenje sudija" pitamo javno da li je sudija Veljko Vujović sin bivšeg finansijskog direktora DCG i aktuelnog predsjednika UO „Putevi" Vlada Vujovića? Da li je isti sudija Vujović bio kadar Demokrata za različite funkcije u Kotoru, i da li je to bio dovoljan razlog da se sam izuzme - navode iz koalicije.

Takođe, iz Koalicije "Za budućnost Zete" pozivaju „udruženje sudija" da objavi kopiju dostavnice Upravnom sudu kojom je dostavljen audio zapis sa sjednice.

image

Kopija dostavnice kao odgovor na tužbu Upravnom sudu

Koalicija "Za budućnost Zete"

- A pošto nam je jasno da to neće učiniti, dostavljamo je na uvid čitavoj javnosti ali i Sudskom savjetu. Na kraju pozivamo zabrinuto „udruženje sudija" da nam objasni kako da sprovedemo ovu odluku, koja je pravno neodrživa, neživotna i neobavezujuća? Neka se makar jedan od sudija iz ovog „udruženja" javno identifikuje i pokaze nam kako se to radi. Naravno, uvijek je bolje iz anonimnosti pričati o nezavisnosti dok se poruke Vesne Medenice kakve smo sve „poštene" sudije imale čitaju u nastavcima kao turske serije.

Udruženje sudija CG: „Za budućnost Zete“ baca sjenku na zakonitost postupak, odluke su isključivo po Ustavu i zakonu

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:42