/ -
29/03/2024 u 16:08 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kombi od ponedjeljka saobraća ka Pričelju

Shodno brojnim zahtjevima građana, na osnovu pregovora između Sekretarijata za saobraćaj, preduzeća Putevi, gradonačelnice i mještana naselja, linija će funkcionisati sedam dana u nedjelji, u probnom periodu od 30 dana, saopšteno je iz radne jedinice Linijski prevoz

Od ponedjeljka počinje probna linija L-38 na trasi Crveni krst- Pričelje, saopšteno je iz radne jedinice Linijski prevoz preduezeća Putevi. Da stanovnici Pričelja imaju problema sa autobuskim prevozom "Dan" je prvi objavio prošle nedjelje. Stanovnici Pričelja tada su saopštili da će 15. aprila blokirati Momišku škalu ukoliko do tada ne dobiju autobus.

Iz Linijskog prevoza navode da eć polasci na ovoj liniji biti realizovani četiri puta dnevno u oba pravca, a za početak to će biti kombi vozilo sa 19 sjedišta.

– Shodno brojnim zahtjevima građana, na osnovu pregovora između Sekretarijata za saobraćaj, preduzeća Putevi, gradonačelnice i mještana naselja, linija će funkcionisati sedam dana u nedjelji, u probnom periodu od 30 dana – navode iz Linijskog prevoza.

Polasci iz smjera Crveni krst biće u 6:10, 11:30, 15:30, 19 časova, dok će autobusi iz pravca Pričelja saobraćatiu 6:40, 12, 16 i 19:30 sati. Stajališta iz pravca Crvenog krsta su - Crveni krst, Ekonomski fakultet, Pet Udovica – posle semafora, galerija Most, prodavnica Idea, Pričelje 1 (kod Auto Gasa – prvo proširenje s desne strane), kod Samjlija, restoran Đedovina, okretište kod terena na Pričelju. Iz pravca Pričelja stajališta su okretište kod terena, proširenje na raskrsnici sa ulicom sa desne strane, restoran Đedovina, kod Samjlija, Ulica 11 – Rogami, Ulica 14 – Auto Gas, prodavnica Idea, galerija Most,"Pet udovica", Limenka i Crveni krst.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
AUTOBUSPRIČELJE
27. april 2024 13:37