/ -ПГ биро
24/05/2022 u 13:48 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конкурс за развоj предузетништва на подручjу Старе вароши и Драча отворен до 30. маја

Једно лице може конкурисати са наjвише два бизнис плана, од коjих може бити подржан само jедан бизнис план у максималном износу до 2.000 еура, саопштили су из ПГ биро

Конкурс Главног града за подршку бизнис идеjама на подручjу градских насеља Стара варош и Драч, отворен је до 30. маjа 2022. године. Како наводи Пг биро конкурсом су опредиjељена бесповратна средства у износу 20.000 еура.

– Једно лице може конкурисати са наjвише два бизнис плана, од коjих може бити подржан само jедан бизнис план у максималном износу до 2.000 еура. Уз финансиjску подршку Главног града, заинтересовани су у прилици да покрену своj бизнис или да развиjу већ постоjећи, а уз то да допринесу оживљавању старог градског jезгра и jачању туристичког потенциjала Подгорице. У циљу ревитализациjе старог градског jезгра, осим финансиjске подршке усмjерене на развоj предузетништва у овом диjелу града, Главни град уложио jе значаjна средства и у унапређење стања инфраструктуре како би се створио приjатан амбиjентални угођаj за све становнике и посjетиоце. Додатне информациjе о Конкурсу могу се добити на телефон: 020-665-041 и на маил: едина.серхатлиц@подгорица.ме. – саопштили су из ПГ биро.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:36