/ -
02/11/2023 u 15:16 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Konkurs za studente: Dijele 25 stipendija

Komisija za dodjelu stipendija utvrdiće listu studenata koji ispunjavaju uslove iz konkursa, a koja će biti objavljena u roku od 30 dana od dana objavljivanja, navode iz Sekretarijata za kulturu

Sekretarijat za kulturu Glavnog grada raspisao je konkurs za dodjelu stipendija za studijsku 2023/2024. godinu, kojim će biće podijeljeno 25 stipendija za studijske programe u Crnoj Gori i pet stipendija za studijske programe u inostranstvu. Iz Sekretarijata za kulturu navode da će komisija za dodjelu stipendije utvrditi listu studenata koji ispunjavaju uslove iz konkursa, a koja će biti objavljena u roku od 30 dana od dana objavljivanja.

– Obrazac za prijavu na ovaj konkurs može se preuzeti u prostorijama Sekretarijata za kulturu. Prijava se dostavlja u zatvorenoj koverti, na adresu Glavni grad Podgorica - Sekretarijat za kulturu, Ulica Marka Miljanova broj 4, Podgorica. Prijave su otvorene do 1. decembra. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti svakog radnog dana pozivom na broj telefona 020/ 225-144 i 020/225-168 ili putem mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. – navode iz Sekretarijata za kulturu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:49