/ -Архива
09/04/2024 u 17:56 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lacman: Broj zaposlenih na Gradskoj RTV porastao za devet, a ne 26

Podaci koji su mi dostavljeni od pravne službe, a koji su uredno poslati i odborniku Maškoviću jasno pokazuju da je za posljednja četiri mjeseca broj zaposlenih porastao za devet, a ne za 26 kako je on to danas saopštio, saopštio je Nemanja Lacman

Za posljednja četiri mjeseca u Gradskoj RTV broj zaposlenih porastao je za devet, a ne za 26 kako je on to danas saopštio odbornik SD-a Miloš Mašković, saopštio je Nemanja Lacman, zamjenik glavnog i odgovornog urednika RTV Podgorica. On ističe da je Mašković iznio netačne podatke.

– Podaci koji su mi dostavljeni od pravne službe, a koji su uredno poslati i odborniku Maškoviću jasno pokazuju da je za posljednja četiri mjeseca broj zaposlenih porastao za devet, a ne za 26 kako je on to danas saopštio. Žao mi je što Mašković ne gleda dovoljno Gradsku televiziju jer da gleda vidio bi da je odnos opozicije i vlasti u potpunosti ravnopravan, da se poštuju svi profesionalni novinarski standardi i neka niko ne sumnja da će tako biti i ubuduće. Kada je u pitanju emisija Referat, kontaktirano je više osoba iz opozicije i niko od njih nije odbio gostovanje i dogovorena su gostovanja za naredni period, s obzirom na to da se ta emisija emituje jednom nedjeljno i da obrađuje najaktuelnije teme - rekao je Lacman.

Lacman poziva odbornika Maškovića da više gleda program Gradske televizije gdje su mu vrata i dalje širom otvorena u šta se mogao uvjeriti i on, ali i gledaoci u više navrata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:42