/ -
24/02/2022 u 10:11 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лидл анализира тржиште

Стално истражуjемо могућности за ширење пословања и анализирамо услове на тржишту. Надамо се да ћете разумети да тренутно нисмо у могућности да коментаришемо потенциjалне планове, што ћемо сигурно учинити када прилике то буду дозвољавале, кажу из компаније MMS Property solutions

Компанија MMS Property solutions (MMS) која у Црној Гори заступа интересе њемачког трговачког ланца Лидл саопштила је да стално истражују могућности за ширење пословања и анализирају услове на тржишту. Њихов одговор услиједио је на питање "Дана" да потврде наша сазнања да је управо ова компанија доставила понуду за куповину преко 14.000 квадрата земљишта, поред зграде РЦТГ, у Булевару Џорџа Вашингтона на Крушевцу. Ову компанију питали смо и да ли су заинтересовани за куповине још неке парцеле у Подгорици или у некој другој општини, те када се може очекивати да се отворе први маркети.

– Стално истражуjемо могућности за ширење пословања и анализирамо услове на тржишту. Надамо се да ћете разумети да тренутно нисмо у могућности да коментаришемо потенциjалне планове, што ћемо сигурно учинити када прилике то буду дозвољавале – саопштили су из компаније MMS Property solutions (MMS).

"Дан" је прије два дана први објавио информацију да је компанија која у Црној Гори заступа интересе њемачког трговачког ланца Лидл доставила понуду за куповину земљишта на урбанистичкоj парцели до зграде РТВЦГ гдjе jе сада рупа коjу jе своjевремено ископала фирма Болићи зарад градње хотела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 20:22