Biblioteka Radosav Ljumovic, Narodna biblioteka Radosav Ljumovic, gradska biblioteka, biblioteka, Radosav Ljumovic / BIBLIOTEKA RADOSAV LJUMOVIC, NARODNA BIBLIOTEKA RADOSAV LJUMOVIC, GRADSKA BIBLIOTEKA, BIBLIOTEKA, RADOSAV LJUMOVIC-LAZAR RUZIC
08/12/2023 u 13:48 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Literarni konkurs NB "Radosav Ljumović": Nagrađeno devet đaka

Nagrađenim učenicima nagrade će biti uručene 18. decembra u 17 časova u NB "Radosav Ljumović"

Završen je literarni konkurs koji je povodom 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, a na temu "Podgorica, moj grad", raspisala Narodna biblioteka "Radosav Ljumović". Na konkurs je pristiglo preko 70 radova učenika osnovnih i srednjih škola.

– Stručni žiri je u kategoriji učenika osnovnih škola nagradio Katarinu Radović iz OŠ "Milorad Musa Burzan" i Veljka Škuletića iz OŠ "Vlado Milić" koji ravnopravno dijele prvu nagradu, Saru Rajović iz OŠ "Milorad Musa Burzan" i Ognjena Andrića iz OŠ "Štampar Makarije" koji dijele drugu nagradu i Dunju Sošić iz OŠ "Vuk Karadžić" koja je osvojila treću nagradu. Specijalnu nagradu za literarni rad o Podgorici dobila je Hajdana Đurišić iz OŠ "Oktoih" – saopštili su iz NB "Radosav Ljumović".

Među srednjoškolcima prvu nagradu osvojila je Maša Šofranac iz Srednje ekonomske škole "Mirko Vešović", drugu Matija Radinović iz Srednje građevinsko-geodetske škole "Marko Radević", a treću Minja Stojadinović iz Srednje građevinsko-geodetske škole "Marko Radević". Nagrađenim učenicima nagrade će biti uručene 18. decembra u 17 časova u NB "Radosav Ljumović".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 14:23