Gradišnik i Injac / -GLAVNI GRAD
21/02/2024 u 15:09 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ljubljana i Podgorica imaju potencijal za zajedničke projekte

Gradonačelnica Injac dodala je, da Glavni grad u duhu iskrenog prijateljstva, ostaje otvoren za sve nove inicijative i ideje u raznim segmentima, sa posebnim akcentom na ekonomiju i investicionu politiku, saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću.

Ljubljana i Podgorica kao glavni gradovi imaju puno prostora i potencijala za pokretanje zajedničkih projekata, te obije države dijele zajedničke evropske i građanske vrijednosti koje su važan faktor budućih aktivnosti, konstatovano je na sastanku Olivere Injac, gradonačelnice Podgorice, i Bernarde Gradišnik, ambasadorke Slovenije u Crnoj Gori. Susret je, kako saopštavaju iz Službe za odnose sa javnošću, bio prilika da se ukaže na važnost dobrih odnosa i unapređenja saradnje u različitim oblastima.

– Gradonačelnica Injac dodala je, da Glavni grad u duhu iskrenog prijateljstva, ostaje otvoren za sve nove inicijative i ideje u raznim segmentima, sa posebnim akcentom na ekonomiju i investicionu politiku – saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:27