/ -
31/03/2022 u 16:38 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лопови атакују на имовину у селима Црнци и Дрезга у Пиперима: Куће обијене, однијети алат и машине

Ако jе екипа коjа "оперише" успjела да у доњем диjелу Пипера, у коjем реално живи доста људи, обиjе куће, чему се могу надати они чиjе су куће и викендице у селима коjа су скоро потпуно празна, поручује Милован Марковић, становник Стијене

Пиперска домаћинства ових дана су на мети лопова. Обијени су кућа у насељу Црнци и неколико њих на Дрезги. Из њих су, како прича Милован Марковић, становник Стијене, однијети алати и машине. Због тога Марковић позива све да обрате пажњу на објекте.

– Као неко ко већину времена проводи у Пиперима нисам могао а да не примиjетим броjна лица коjа ових дана, у касним вечерњим сатима, круже селом. Све ово не би било сумњиво да су, као некада, Стиjена и, генерално Пипери, пуни становника, коjи ту стално живе, па да ти људи имаjу гдjе и код кога да иду. Jер Пипери, нарочито села и засеоци у горњем диjелу племена, су већином пусти, те моји племеници, коjи живе и раде у граду, куће, углавном, посjећуjу викендом. Оно што jе употпунило моjу сумњу, да jе риjеч о "типовању", jесте чињеница да jе, приjе пар седмица, у селу Црнци обиjена кућа а, како сам сазнао, и пар кућа на Дрезги гдје су покрадене разне вриjедне ствари - алат, машине – навео је Марковић.

Марковић апелује на становнике Пипера да поведу рачуна.

– Ако jе екипа коjа "оперише" ових дана успjела да у доњем диjелу Пипера, у коjем реално живи доста људи, обиjе куће, чему се могу надати и шта да очекуjу они чиjе су куће и викендице у селима коjа су, скоро потпуно или потпуно празна, осим да им однесу и кров са кућа. Стога апелујем на племенике и комшиjе да, ових дана, добро поведу рачуна о кућама, окућницама и имањима! Нарочито они коjи долазе само викендом и немаjу могућност да, као ми коjи живимо овдjе, буду присутни свих седам дана у недjељи – поручио је Милован Марковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:26