Pored vrtića biće јednosmјerna ulica / Mićko Vujisić
03/10/2022 u 10:01 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miјenja se režim saobraćaјa iznad TC Gintaš: Dio bulevara јednosmјeran

Molimo sugrađane da poštuju novi način regulacije saobraćaja, kako bismo dali doprinos uspostavljanju saobraćajnog i komunalnog reda, saopštili su iz Sekretarijata za saobraćaj

Miјenja se režim saobraćaјa iz dvosmjernog u jednosmjerni na diјelu Bulevara Save Kovačevića. Naime, tokom sedmice, kako navode iz Sekretarijata za saobraćaj, na dijelu Bulevara Save Kovačevića iznad TC Gintaš i u dijelu Ulice Mitra Bakića u okolini vrtića, smјer kretanja se miјenja u јednosmјeran iz pravca bulevara.

– Nakon uvida u stanje na terenu u neposrednom okruženju TC Gintaš, a sa ciljem uspostavljanja saobraćajnog i komunalnog reda, nadležne službe Glavnog grada pristupile su rješavanju ovog problema. Ova promjena podrazumijeva i kreiranje dodatnih 40 besplatnih parking mjesta. Molimo sugrađane da poštuju novi način regulacije saobraćaja, kako bismo dali doprinos uspostavljanju saobraćajnog i komunalnog reda. Na taј način unapređuјe se kvalitet života svih stanovnika, ali i posjetilaca ovog dijela grada – saopštili su iz Sekretarijata za saobraćaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 06:08