Andrej Milović / - ANDREJ MILOVIć
19/10/2022 u 15:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović: Vuković odmah da napusti kabinet gradonačelnika Podgorice

On je naglasio da je odluka Upravnog suda je još jedna potvrda pravne hajdučije novoformirane parlamentarne većine nastale između dijela avgustovske većine i DPS-a, počev od neustavnog produženja mandata do odcjepljenja Zete

Upravni sud je odlukom o neustavnom produženju mandata gradonačelnika Podgorice, pokazao šta znači kada institucije sistema funkcionišu, ocijenio je član predsjedništva Pokreta Evropa sad Andrej Milović.

- Današnjom odlukom koja stupa na snagu odmah, Ivan Vuković nije više gradonačelnik Podgorice i dužan je odmah da napusti kabinet gradonačelnika jer je on trenutno neovlašćeno lice u zgradi Glavnog grada i gost kao svaki drugi građanin u njoj, dodao je Milović.

(FOTO) Upravni sud poništio odluku o izboru Vukovića za gradonačelnika

On je naglasio da je odluka Upravnog suda je još jedna potvrda pravne hajdučije novoformirane parlamentarne većine nastale između dijela avgustovske većine i DPS-a, počev od neustavnog produženja mandata do odcjepljenja Zete. 

- Nakon pravnih konsekvenci, očekujemo i političke konsekvence koje će sprovesti građani na izborima u nedjelju 23. oktobra, poslije čega će nastupiti i politički sunovrat DPS-a i njegovih satelita, propraćen opštom bježanijom njihovih podržavalaca, istakao je Milović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:36