foto: PG biro / - FOTO: PG BIRO
25/09/2023 u 10:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mještani naselja Beri će nakon više godina dobiti asfalt

Mještani naselja Beri izrazili su zadovoljstvo i zahvalnost zbog rješavanje dugogodišnjeg problema u dijelu putne infrastrukture u ovom dijelu grada

Na inicijativu mještana naselja Beri i po dobijenom nalogu za izvođenje radova od strane Sekretarijata za saobraćaj, uskoro će dobiti dugo očekivani asfalt, čija će ukupna vrijednost radova iznositi oko 726.000 eura, saopšteno je iz Glavnog grada.

- Ekipe Gradskog preduzeća Putevi sjutra će početi sa radovima gdje će sanirati glavnu saobraćajnicu kroz selo, kao i dvije pristupne saobraćajnice (potez od UDG-a do ulaza u Beri,  i Ulica Pavlovina) čija će ukupna dužina iznositi oko  5.5 kilometara,  prosječne širine 5.50 metara. Radovi će se izvoditi u dijelu rezanja, raskopavanja, mašinskog struganja, ugradnji vodovodnih šahti, izradi izravnavajućeg sloja, ugradnji asfaltne mase BNS-22 debljine 6 centimetara, obilježavanje horizontalne signalizacije, kazao je v.d. direktora Puteva, Radoš Zečević.

Napominju da su mještani naselja Beri izrazili zadovoljstvo i zahvalnost zbog rješavanje dugogodišnjeg problema u dijelu putne infrastrukture u ovom dijelu grada koja će im omogućiti kvalitetnije uslove za život i bezbjednije uslove za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:56