/ -
04/02/2022 u 17:35 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Мојковачка улица у новом руху за 15 дана

Санација Мојковачке улице на Конику биће завршена за 15 дана. У овој саобраћајници у току је реконструкција дотрајалих тротоара, након чега ће почети санација коловоза. Градилиште ове саобраћајнице јуче су обишли Иван Вуковић, градоначелник и Раденко Булатовић, директор Путева.

– Већ неколико дана колеге из Путева реконструишу тротоарске површине, а након тога биће реконструисан и коловоз, па ће ова улица након дуго времена добити потпуно нови изглед. У питању jе инвестициjа вриjедна 36.000 еура. Упоредо с тим, наше колеге из Агенциjе за становање уређуjу фасаде на оближњим обjектима, па ће оваj дио Коника изгледати битно другачиjе у односу на претходни период – рекао је Вуковић.

Директор предузећа Путеви Раденко Булатовић каже да ће у Мојковачкој улици бити реконструисани тротоари, постављени нови ивичњаци.

–Одрадићемо нивелациjу остоjећих поклопаца фекалне канализациjе и атмосферске канализациjе, уконити оштећени асфалтни коловоз, и након тога ћемо асфалтирати комплетну саобраћаjницу. Саобраћаjница jе дужине 110 метара, а просjечне ширине шест метара – казао jе Булатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:36