/ -пг биро
28/12/2021 u 13:41 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На Булевару Шарла де Гола праве спортско–рекреативну зону

– Постављено jе 59 стубова, 49 парковских свjетиљки и 36 рефлектора. Вриjедност ове инвестициjе је 100.000 еура – наводе из ПГ Биро.

 Екипе градских предузећа раде спортско – рекреативну зону на Булевару Шарла де Гола у близини Плантажа 13.jул. Како наводе из ПГ Бира,  Агенциjа за становање је урадила припремне радове за уградњу теретане на отвореном, док су екипе Путеви радиле изградњу кошаркашког терена на површини од 525 метара квадратних.

image
-пг биро

– У наредном периоду приступиће се обиљежавању хоризонталне сигнализациjе. Комуналне услуге су поставиле нову расвjету, као и расвjету предвиђену за спортске терене. Постављено jе 59 стубова, 49 парковских свjетиљки и 36 рефлектора. Вриjедност ове инвестициjе је 100.000 еура.  Предвиђена је реконструкциjа трим стазе, изградња спортских терена, постављање мултифункционалне справе за вjежбање, као и изградња два дjечиjа игралишта. Од спотрских терена биће изграђен терен за кошарку и два тениска терена, а осим тога предвиђена jе и изградња терена за боћање –наводе из ПГ Биро.

image
-пг биро
 

Такође, истичу да је у плану jе стварање адекватних услова за атлетске дисциплине, скок у даљ и троскок. Постоjеће зеленило ће бити допуњено значаjним броjем нових садница уз изградњу иригационог система, а  комплетан простор биће адекватно освиjетљен и ограђен. Важан дио проjекта представља и реконструкциjа и проширење постоjећег паркинга.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 02:13