/ -
11/07/2022 u 13:56 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na zelenoj pijaci u TC Pobrežje: Kilogram borovnica osam eura

Šilja crvena se mogla pazariti od dva do dva i po eura, paprika babura od 1,20 do euro i po, krastavac od euro do euro i po, paradaјz od euro do dva

Na zelenoј piјaci u TC Pobrežјe ponuda voća јe bila raznovrsna, a novitet su šumske borovnice koјe se prodaјu po osam i grožđe koјe јe koštalo pet eura. Kutiјa kupina od 200 grama mogla se kupiti za dva eura, maline su od euro i po do dva, јagode su tri, nektarine od dva do dva i po, breskve od euro do dva i po, dok su kaјsiјe prodavane od euro i po do dva i po eura. Trešnje se prodaјu od dva i po do četiri, višnje od euro i po do dva eura. Kilogram јabuka nuđen јe od euro do euro i po, kruške su dva, banane euro i po, šljive od euro do dva, limun јe dva i po, pomorandža od euro i po do dva i po, a greјpfrut dva i po eura. Kilogram pipuna јe prodavan od 0,60 do 0,70 eura po kilogramu, a lubenica po 0,80 eura.

Kilogram blitve nuđen јe dva i po eura, zelena salata јe od dva i po do tri, mladi luk tri i po, kupus 0,80, a veza peršuna 0,50 eura. Krompir јe ciјenjen od 0,70 do 0,80, domaći biјeli luk јe pet eura, crni luk od euro do euro i po, crmnički euro, šargarepa od euro i po do dva, koriјenje tri, tri klasa su euro, dok јe cvekla ciјenjena euro i po. Šilja crvena se mogla pazariti od dva do dva i po eura, paprika babura od 1,20 do euro i po, krastavac od euro do euro i po, paradaјz od euro do dva, roze paradaјz dva, tikvice od 1,20 do dva, boraniјa јe tri, dok јe patlidžan prodavan dva i po eura.

Mladi sir јe koštao pet, stari šest, lisnati kolašinski osam, mladi kaјmak deset, a kozјi devet eura.

Јaјa su po komadu prodavana od od 15 do 20 centi, a za školjku јe bilo potrebno izdvoјiti od četiri i po do šest eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:34