Град добио четири нове линије / -
28/06/2022 u 11:32 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Незадовољдство јавним превозом: Ниједан нови аутобус за Зету

Поразно jе да се у 21. виjеку главни град jедне државе, хвали набавком првих климатизованих аутобуса jер, по свему судећи, ниjедан од 16 нових аутобуса неће бити опредиjељено за Зету, казала је Слађана Калуђеровић, предсједница oдбора СНП Голубовци.

Поразно jе да се у 21. виjеку главни град jедне државе, коjа претендуjе да буде чланица Европске униjе, хвали набавком првих климатизованих аутобуса, а још поразније да се наставља маћехински однос Главног града према Зети, jер, по свему судећи, ниjедан од 16 нових аутобуса неће бити опредиjељено за Зету, иако има 20.000 становника, казала је Слађана Калуђеровић, предсједница oдбора СНП Голубовци.

– И на овом примjеру се показуjе да одлазећи градоначелник Иван Вуковић ниjе предсjедник свих грађана Главног града. За вриjеме владавине Вуковића за грађане Зете су били резервисани дотраjали аутобуси без прозора и сjедишта, па вjероватно не желе да нас шокираjу неким луксузом. Притом, безбjедност саобраћаjа и пристоjан аутобуски превоз потпуно су занемарени кад jе Зета у питању. То jе слика и прилика како Вуковић третира грађане Зете. Хвала му на таквом односу. Знаће Зећани да одговоре на ново Вуковићево игнорисање и занемаривање њихових интереса– рекла је Калуђеровић.

Подгоричани ће до 5. jула моћи бесплатно да се возе аутобусима Главног града коjи су стартовали на четири нове линиjе. Двиjе нове линиjе - "20", саобраћају од сервиса Ренаулт Алиjансе у Доњоj Горици до моста на Зети у Рогамима, и "21" на коjоj ће аутобуси саобраћати од Булевара Георгиjа Жукова на Забjелу до хотела Балкан на Златици. Уведена је и линија "18" чиjа траса jе од Булевара Милоша Рашовића на Тушком путу до Универизитетског центра у Сити кварту и линиjа "19" од рециклажног дворишта на Конику до Хотела Ресурс у Блоку шест.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 12:18