/ -
08/11/2023 u 14:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova autobuska linija L3: Od Autobuske stanice do Tološa na svakih 80 minuta

Autobusi na liniji 23 saobraćaće od danas po staroj ruti

Nova autobuska linija L3 počinje sa radom danas, a autobusi će saobraćati od Autobuske stanice do groblja u Tološima. Polasci će, kako su saopštili iz preduzeća Putevi, biti realizovani na svakih 80 minuta.

– Prvi polazak od Autobuske stanice je u 6 sati, dok je prvi polazak iz Tološa (groblje) u 06:40 časova – navode iz Puteva.

Iz preduzeća navode da će autobusi na liniji 23 saobraćati od danas po staroj ruti.

–Shodno brojnim zahtjevima građana, na osnovu pregovora između Sekretarijata za saobraćaj, preduzeća Putevi i mještana naselja Veljeg brda, linija L23 Spuž - Autobuska stanica će da saobraćati po staroj ruti. Polasci na ovoj liniji će biti realizovani na svakih 80 minuta. Prvi polazak od Spuža je u 6 časova, zatim u 7 sati. Na taj način smo izašli u susret đacima koji koriste linijski prevoz, a nakon toga saobraća na svakih 80 minuta, dok je prvi polazak od Autobuske stanice u 07:40 sati. Stajališta za liniju L23 su UIKS, pekara Rimini, Velje brdo, proširenje kod blokare Boljević, skretanje za Vraniće, Vranjske njive, restoran "Stefan", galerija Most, soliteri, Osnovni sud, Mala pijaca, KBC, Medicinska škola, SSŠ "Sergije Stanić", Bulevar Save Kovačevića – Autobuska stanica – navode iz Puteva.

Oni navode da osluškuju korisnike usluga linijskog prevoza i njihove potrebe kada je u pitanju gradski prevoz.

– Neprestano radimo na realizaciji i sprovođenju aktivnosti kako bi se u narednom periodu ostvario naš prioritetni cilj, a to je da građani u što većem broju koriste usluge javnog prevoza u lokalnoj zajednici, naročito u gradskom jezgru a koji je pouzdan, bezbjedan i kvalitetan. Sve dodatne informacije građani mogu dobiti pozivom dispečerske službe linijskog prevoza na broj 067/148-702 i 067/936-333 – poručuju iz Puteva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:28