/ -
09/02/2022 u 13:40 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нова спортско-рекреативна зона у Зеленици

Спортско-рекреативна зона биће у потпуности ограђена заштитном оградом, биће постављен нови парковски мобилиjар, клупе и корпе, као и модерна jавна расвjета, навео је Иван Вуковић, градоначелник

Изградња спортско-рекреативне зоне ускоро би требало да почне у насељу Зеленика. То је током обиласка најавио Иван Вуковић, градиначелник, те да ће се најприје  кренути са реконструкциjом полигона, након чега слиjеди изградња зелене површине, на простору од 5.000 квадрата. 

– Биће изграђе ново дjечиjе игралиште, уређен простор за рекреациjу и постављена теретана на отвореном – казао jе Вуковић. 

Он је истакао да ће цjелокупна површина бити пеjзажно уређена, а простор ће додатно оплеменити садња преко 100 одраслих садница. 

Директорка Зеленила Даца Поповић истакла jе да ће дjечиjе игралиште бити изграђено на безбjедноj подлози од тартана и да ће комплетан простор бити покривен модернизованим системом за наводњавање зелене површине. Поповић jе додала да ће поред 100 одраслих садница дрвећа бити посађено и 600 садница жбуња и живе ограде, те ће на таj начин простор бити додатно уљепшан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 13:45