/ -
14/03/2022 u 14:22 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нови садржај у објекту Чистоће на Врелима Рибничким: Отварају пансион за псе

Власници паса моћи ће привремено да оставе кућне љубимце, а Чистоћа још није урадила цјеновник колико ће та услуга коштати.

Предузеће Чистоће ће до краја марта на Врелима рибничким отворити пансион за псе који је изграђен у оквиру Склоништа за напуштене и изгубљене кућне љубимце.

– Услед интересовања грађана краjем прошле године почела је изградња мањег пансиона за псе на Врелима рибничким, у коjем ће грађани имати могућност да кућног љубимца привремено оставе у адекватан боравак уз пажњу и његу наших запошлених. Такође урађен jе и мањи парк за боравак посjетилаца Склоништа, у коjем ће моћи проводити вриjеме са псима коjи су у Склоништу и на таj начин се упознати и зближити са њима. Изградња је завршена и за очекивати jе да пансион буде отворен до краjа марта. Изградња пансиона и парка коштала jе 10.000 еура. Новац је обезијеђен из средстава Друштва – саопштили су из Чистоће.

Пансион располаже са пет боксова, изграђених у складу са правилником.

– Пансион је опремљен неопходном опремом за боравак паса. У оквиру парка налази се урбани мобилиjар, корпе, клупе, као и справе за игру са псима. У току jе израда финалне верзиjе цjеновника, коjи ће бити завршен до почетка рада пансиона. Не можемо прецизирати циjене, али jе извjесно да ће пружати власнику могућност избора. Цијена ће бити, између осталог, формирана и у зависности од тога да ли jе потребно обезбjедити храну за пса или ће је власник дониjети – кажу из Чистоће.

Једини услов за боравак пса у пансиону, како кажу из Чистоће, ће бити потврда о здравственом стању пса, односно да jе прошао потребан медицински третман и да у тренутку смjештања ниjе болестан. Из Чистоће нијесу саопштили колики приход планирају од овог објекта.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:24