24/05/2024 u 16:35 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zelenilo otvorilo "Zelenu liniju"

U okviru ove linije građani će moći da daju sugestije, prijave probleme ili podnesu zahtjeve, a zaposleni u Zelenilu potrudiće se da sve zahtjeve realizuju u što kraćim rokovima

Građani Podgorice, od danas, svakog radnog dana od sedam do 15 sati mogu zahtjeve, probleme, ideje prijaviti Zelenilu na besplatan broj 020/220-220. Besplatan korisnički servis "Zelena linija" preduzeću Zelenilo donirao je Crnogorski Telekom.

– U okviru ove linije građani će moći da daju sugestije, prijave probleme ili podnesu zahtjeve, a zaposleni u Zelenilu potrudiće se da sve zahtjeve realizuju u što kraćim rokovima. Donacija obuhvata i brendiranje kombi vozila - saopštili su iz Zelenila.

image
-ZELENILO

Izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Stjepan Udovičić kazao je da godinama sarađuju sa Zelenilom, te da su iza njih odlični projekti, od pametnih parkova, aplikacije Moje drvo i ozelenjavanja raznih lokacija u gradu.

– Ovog puta, građanima obezbjeđujemo servis "Zelena linija" putem koje se mogu dobiti sve informacije o aktivnostima i uslugama Zelenila, aktivirati zahtjevi za održavanje zelenih površina, ali i za sanaciju određenih oštećenja. Cloud call centar Crnogorskog Telekoma omogućava svim kompanijama, bez obzira na veličinu i zahtjeve, brzu aktivaciju savremenog call centra, sa svim funkcionalnostima naprednih call centar rešenja i uz punu fleksibilnost korišćenja sa bilo koje lokacije. Vrlo je važno centralizovati, učiniti jednostavnim i dostupnim usluge i servise koje određena kompanija pruža, vjerujem da smo našli rješenje kada je riječ o Zelenilu. Nadam se, da će putem broja 020/220-220 biti pokrenute brojne zelene inicijative, kao i da će zahvaljujući dinamičnijoj interakciji sa građanima, Podgorica postati još prijatnije mjesto za život - rekao je Udovičić.

Izvršni direktor Zelenila Petar Krivokapić kazao je da ovo nije donacija samo Zelenilu, već svim građanima.

– To je servis koji će koristiti svima, sa jedne strane građanima da dobiju sve potrebne informacije u vezi sa javnim zelenim površinama, kao i da prijave nepravilnosti, podnesu zahtjev ili daju ideju za uređenje našeg grada, a nama će pomoći da jednostavnije komuniciramo sa građanima i da imamo u uvid u aktuelne zahtjeve i potrebe građana - kaže Krivokapić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 15:07