/ -ПГ биро
05/04/2022 u 11:07 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Нови визуелни идентитет Туристичке организациjе Подгорице

У циљу боље презентациjе и брендирања туристичке понуде Главног града, а уз то пратећи трендове, Туристичка организациjа Подгорице представља нови визуелни идентитет.

Како наводи ПГ биро, извршни одбор Туристичке организациjе Подгорице на сjедници одржаноj дана 30. априла 2022. године jедногласно jе изабрао нови лого. Као инспирациjа аутора за развоj основног логотипа послужио jе морачки облутак, препознат као аутентични симбол подгоричке историjе, природе и архитектуре саопштили су из Туристичке организације.

– Логотип jе у овом диjелу идеjно и стилски обогаћен, истицањем у плавом облутку енглеске риjечи "ГО" у испису ПодГОрица, што представља савремен и иновативан елемент, коjи уноси динамику, упућуjући на туристички потенциjал и промоциjу Подгорице као нове дестинациjе. Додатном разрадом визуелног идентитета у форми пиктограма и других пратећих промотивних материjала коjи се могу засебно користити, предложено рjешење приказуjе богатство природних и културних садржаjа у Подгорици и њеноj околини. Такође, нуди различите могућности будуће примjене коjе ће доприниjети jош бољем позиционирању и видљивости Подгорице као туристичке дестинациjе – наводе из Туристичке организације.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 02:22