Ученици одељења II-4
30/12/2021 u 02:40 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Новогодишњи базар у ОШ „Павле Ровински”: Изложили уникатне украсе и слаткише

Ученици и наставници Основне школе „Павле Ровински” организовали су новогодишњи базар, а свесрдну помоћ добили су од ђака и родитеља.

Базар је био изузетно добро посјећен, а учествовали су сви ученици од првог до деветог разреда ове васпитно–образовне установе. Могли су се купити уникатни производи али и слаткиши по приступачним цијенама.

Учитељица Оливера Лековић истакла је да је ово традиционални новогодишњи базар и да сваке године организују дјецу али се одазову и родитељи.

– Припреме за базар су трајале сигурно мјесец дана. Имали смо и припреме за новогодишњу приредбу, у којој учествују сва дјеца. Од програма имамо игроказ „Ваше височанство” ауторке Јасмине Петровић која има дивне приче. Такође, имамо и зимске загонетке, гдје другари покушавају адекватно да одговоре на њих. Наступа и дјевојчица Хана, која има диван глас са којим изазива праву лијепу празничну атмосферу. У договору са родитељима, сва прикупљена срества биће утрошена у оно шта је неопходно. Да ли ће то бити куповина срестава да олакшамо наставни процеса или нека хуманитарна акције видјећемо. Желимо да дјеца осјете резултат свога туда, и науче да заједно одлучимо гдје ће та срества бити утрошена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 10:06