бициклисти / -пг биро
07/03/2022 u 13:48 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Објављен шести jавни позив за субвенционирање куповине двоточкаша

Право на додjелу субвенциjе имаће наjмање првих 150 грађана коjи се приjаве за бицикла и првих 75 грађана коjи се приjаве за електрично бицикло или тротинет, а притом испуњаваjу све тражене услове, наводе из ПГ бироа.

Главни град обjавио је Jавни позив за шести циклус додjеле субвенциjа за куповину бицикала и електричних тротинета у оквиру проjекта "Подгорица на два точка". Како наводе из ПГ бироа, буџетом за 2022. годину предвиђено jе 30.000 еура, коjима ће се субвенционирати куповина бицикала у висини од 50 одсто циjене, а наjвише у износу до 100 еура и куповину електричног бицикла или електричног тротинета у висини од 50 одсто циjене, а наjвише до износа од 200еура.

– Право на додjелу субвенциjе имаће наjмање првих 150 грађана коjи се приjаве за бицикла и првих 75 грађана коjи се приjаве за електрично бицикло или тротинет, а притом испуњаваjу све тражене услове. Рок за подношење приjаве jе 15 дана од дана обjављивања, закључно са 21. мартом 2022. године. Приjаве се достављаjу на архиву Главног град, а непотпуна документациjа се неће разматрати. Резултати Jавног позива биће обjављени на званичном саjту www.подгорица.ме у року од пет дана од дана доношења Закључка о избору – наводе из ПГ биро.

image

бициклисти

-пг биро

Главни град jе до сада субвенционирао куповину преко 1.168 двоточкаша, чиме jе покренута своjеврсна бициклистичка револуциjа у граду..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:20