/ -
06/02/2023 u 13:05 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Objavljena preliminarna lista dobitnika subvencija za kupovinu bicikala i trotineta

Učesnici koji su ostvarili pravo na subvenciju do 14. februara treba da dostave fiskalni račun (original) kao dokaz o kupovini dvotočkaša i broj žiro-računa na koji će im se uplatiti sredstva po osnovu subvencije, navode iz PG biroa

Od 206 kandidata koji su konkurisali za dobijanje subvencija za kupovinu bicikala, električnih bicikala i električnih trotineta njih 11 nije dostavilo potpunu dokumentaciju, podaci su komisije za dodjelu subvencija koja je objavila preliminarnu tabelu dobitnika. Iz Pg biroa pozivaju učesnike koji su ostvarili pravo na subvenciju da do 14. februara dostave fiskalni račun (original) kao dokaz o kupovini dvotočkaša i broj žiro-računa na koji će im se uplatiti sredstva po osnovu subvencije.

– Rok za dostavljanje fiskalnih računa sa brojem žiro računa (ne bankovne kartice) i nazivom banke je osam dana od dana objavljivanja tabele, odnosno do utorka, 14. februara (arhiva Glavnog grada, pod zavodnim brojem prijave aplikanta). Nakon toga će se pristupiti potpisivanju ugovora, o čemu će aplikanti biti naknadno obaviješteni. Podsjećamo, dostavljeni fiskalni račun ne smije biti stariji više od 15 dana od dana raspisivanja javnog poziva – navode iz PG biroa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:44