dom zdravlja / - ZELJKO STAJKIC
01/04/2024 u 09:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Od danas u zdravstvenom objektu "Stari aerodrom" i Služba za internu medicinu

Od danas će u ZO “Stari aerodrom” funkcionisati Služba za internu medicinu, saopšteno je iz Doma zdravlja Glavnog grada.

- Ovom integracijom, pacijenti ce imati jednostavan pristup uslugama iz oblasti RTG i ultrazvučne dijagnostike, laboratorijskih analiza, internističkih pregleda i pulmoloskih konsultacija, sve na jednom mjestu, navodi se u saopštenju.

Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada odlučio je da sve specijalističke ambulante budu smještene u jednom objektu, sa ciljem pružanja kvalitetnih i efikasnih zdravstvenih usluga.

Centar za djecu sa posebnim potrebama će od danas biti smješten u ZO “Nova Varoš”, gdje se i nalaze pedijatrijska savjetovališta.

- Ovo će pružiti dodatnu podršku roditeljima i djeci, omogućavajući im da ostvare sve potrebne medicinske usluge na istom mjestu. Radno vijeme ambulante i centra ostaje nepromijenjeno od 07:00 do 21:00 časova, a za sve dodatne informacije, i zakazivanje termina, molimo građane da koristite sledeće brojeve telefona: Ambulanta za internu medicine: 067/143-948; Centar za djecu sa posebnim potrebama: 067/085-934, navode iz DZ.

Kako dodaju, ovaj novi raspored omogućava bolju koordinaciju između različitih specijalističkih  timova, unapređujuci efikasnost i kvalitet pružanja medicinskih usluga.

- Dom zdravlja Glavnog grada će nastaviti da pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, našim građanima uprkos svakodnevnim izazovima, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:14