Požar na OŠ ”Vlado Milić” / - FOTO: čITALAC DANA
29/05/2024 u 08:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odobrena polumatura učenicima OŠ "Vlado Milić"

Učenicima Osnovne škole "Vlado Milić" odobreno je održavanje polumaturske večeri koje će se održati četvrtog juna. Polumaturanti ove škole zapalili su krov prije deset tokom bakljade kojom su obilježavali kraj školovanja.

Direktorica Osnovne škole "Vlado Milić" Ivana Milić prethodno je zabranila održavanje polumaturske večeri učenicima ove škole, ali iz Ministarstva prosvjete su kazali da bi se time poslala pogrešna poruka.

- Krivica, kako u ovom tako i u  svakom drugom slučaju, mora biti  pojedinačno utvrđena i adekvatno sankcionisana. S tim u vezi uputićemo Školi sugestiju da polumatursko veče,  za one učenike čija krivica nije utvrđena, bude organizovano kako je to bilo i planirano. Takođe, obavještavamo javnost da je u veoma kratkom roku Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija izradilo projekat i obezbijedilo sredstva za hitno saniranje posledica požara u JU OŠ „Vlado Milić“. Nakon sprovođenja postupka javnih nabavki koji je u nadležnosti Škole, pristupiće se izvođenju radova  u što skorijem roku - naveli su iz ministarstva u saopštenju.

Ministarstvo sugeriše da se polumatursko veče OŠ "Vlado Milić" održi: Sankcionisati pojedinačnu odgovornost

(VIDEO) Milić: Bakljada učenika otela se kontroli, đaci nisu namjerno zapalili školu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. jul 2024 12:19