/ -
22/04/2023 u 14:30 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Olivera Injac podržala Dan planete Zemlje: Obaveza svih je da planetu učinimo boljim mjestom za život

Korijen svake društvene promjene potiče od dječjih srca i na nama je da posebnu pažnju posvetimo djeci i njihovom odnosu prema životnoj sredini i okruženju, poručila je gradonačelnica Podgorice

Korijen svake društvene promjene potiče od dječjih srca i na nama je da posebnu pažnju posvetimo djeci i njihovom odnosu prema životnoj sredini i okruženju, kazala je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice. Ona je posjetila Osnovnu školu "Vuk Karadžić" gdje je obilježen Dan planete zemlje.

–Posebna mi je čast što, u osnovnoj školi čiji sam bila đak, imam priliku da govorim na obilježavanju Dana planete Zemlje. Obaveza svih nas je da svi zajedno – našu planetu učinimo boljim mjestom za život – našu planetu učinimo boljim mjestom za život" – saopštila je Injac.

image
-

Ona se zahvalila što prosvjetni radnici, djeca i roditelji promovišu turističke potencijale kao značajan resurs Podgorice koji zaslužuje posebnu pažnju u narednom periodu.

Iz PG biroa navode da je Glavni grad podržao manifestaciju tokom koje je organizovana i biciklistička vožnja od škole "Vuk Karadžić" do arheološkog lokaliteta Duklja kako bi se dodatno promovisao istorijski i turistički značaj tog mjesta i promovisale alternativne mogućnosti prevoza u gradskom saobraćaju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 09:14