Подгоричко Градско позориште у изградњи / - дд
22/03/2022 u 10:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОО СНП Подгорица: Градско позориште се гради као “Скадар на Бојани”

Очекујемо да ће се врата Градског позоришта отворити што прије, уочи подгоричких избора, јер је то добро познат начин рада ДПС-а, наводи се у саопштењу

Сага звана “Изградња Градског позоришта” никако да се заврши. Таман када су грађани почели да се надају да ће убрзо моћи да уђу у толико чекану позоришну кућу Подгорице, добили смо информацију да је расписан тендер за набавку и уградњу опреме за аутоматско управљање уређајима и системима за будуће здање. То значи да ће глумци и љубитељи позоришта још причекати на остварење своје жеље, саопштио је Општински одбор СНП Главног града Подгорица.

- Подсјећамо да је зграда Градског позоришта почела да се ради у октобру 2016, а да је било предвиђено да изградња буде окончана у октобру 2018. године. Међутим, Градско позориште није познато само по томе што се гради као “Скадар на Бојани”, већ и по томе што је камен темељац за исто постављан чак два пута - наводе из СНП-а.

Истичу да су свјесни да градске власти не схватају сву неозбиљност која је пратила цијели овај пројекат и да се одговорном односу према грађанима од њих не можемо надати, ипак "очекујемо да ће се врата Градског позоришта отворити што прије". 

- Оно у шта смо сасвим сигурни јесте да ће то бити учињено негдје у мају, уочи подгоричких избора, јер је то добро познат начин рада ДПС-а. Међутим, сигурни смо и да су Подгоричани добро упознали њихове трикове и да ће знати да им дају адекватан одговор на изборима који нас убрзо очекују.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:18