Са осмјехом кренули у нове побједе / -м.л.в.
08/06/2022 u 10:11 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОШ "21. мај" испратила полуматуранте: Лучоноше води жеља за напретком

Желим да вам сваки корак буде лак, да жеља за напретком буде оjачана радом и залагањем и да нас се бар понекад сjетите, као што ћемо ми вас, истакла је Лепосава Фуртула

Сваки корак да вам буде лак, да жеља за напретком буде оjачана радом и залагањем, и да нас се бар понекад сjетите као што ћемо ми вас, поручила је Лепосава Фуртула, директорица ОШ "21. мај" на додјели диплома "Луча" најбољим полуматурантима. Како је навела, ова генерација је деветогодишње школовање завршила са 25 лучоноша.

– Окупили осмо се да искусимо тренутке поноса jер смо у друштву наjбољиха, то су добитници дипломе "Луча". Неизмjерно ми jе задовољство што jе мени као директорици ове васпитно - образовне установе припала част да додиjелим ово наjважниjе признање након деветогодишњег школовања нашим драгим ученицима за њихово знање, труд и рад и да им притом и прва честитам на њиховим постигнућима и успjесима. Драге наше лучоноше вјеруjем да ћете знање стечено у нашоj школи унаприjедити, а васпитањем и залагањем освиjетлити пут неким будућим генерациjама – истакла је Фуртула.

image

Сара Јововић "Лучоношама" честитала пјесмом

-м.л.в.

Дипломе "Луча" добили су Душан Марковић, Итана Раjковић, Jована Стиjеповић, Огњен Варагић, Дамjан Лаковић, Харис Мекић, Бобана​Милић, Таик Муцевић,Сергеj Пеjовић, Маса Росандић, Петар Шишевић, Емин Диздаревић, Виктор Ђуровић, Огњен Лековић, Вук Пеjовић, Неда Перовић, Маса Томашевић, Ива Жугић, Анђа Лакочевић, Александра Jанковић, Мариjа Мирковић, Ена Ћеранић, Матиjа Кењић,Стефан Лековић и Катjа Звиздоjевић.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:00