/ Андреа Сокић, фото: ПГ биро
31/05/2021 u 07:30 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОШ "Милорад Муса Бурзан" данас слави 71 годину постојања: Дан посвећен надареним ђацима

Планирали смо додјелу "Луча" и ове године, али морамо сачекати инструкције здравствених власти да видимо да ли можемо организовати свечану додјелу или ћемо то све завршити у ужем кругу, рекла је Андреа Сокић, директорица школе

Основна школа "Милорад Муса Бурзан" данас слави 71 годину постојања. Овај, за њих значајан дан, поветиће надареним ученицима.

– Дан школе ћемо, због епидемиолошке ситуација, обиљежити онлајн. Посветили смо га надареним ученицима. Жао нам је што не можемо славити као и сваке године и позвати госте, али због короне то морамо одложити. Снимили смо дјецу која су ове године освојила награде на разним такмичењима. Представили смо их путем видео снимака и то ћемо сјутра објавити на нашиј званичној Фејсбук страници. Планирали смо додјелу "Луча" и ове године, али морамо сачекати инструкције здравствених власти да видимо да ли можемо организовати свечану додјелу или ћемо то све завршити у ужем кругу – рекла је Андреа Сокић, директорица школе.

Сокић је задовољна генерацијом коју испраћају и истиче да су дјеца за примјер и по успјеху и по владању.

– Освојили смо и велики број награда на такмичењима. Добар успјех освојили су на државном такмичењу, гдје нам је награђено пет ученика од првог до петог мјеста. Баш смо задовољни с обзиром на то да је година за нама била изузетно тешка. То нас је и подстакло да баш те ученике представимо за Дан школе – навела је Сокић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 12:16