/ -
05/06/2023 u 16:15 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

OŠ "Vladimir Nazor" iznjedrila deset lučonoša

Situacija u vezi sa korona virusom, prelazak na onlajn nastavu, rušenje škole, vožnja autobusima, čekanje, strepnja i još mnogo toga, ali moram vam reći da su sve ove okolnosti uticale na to da položite test zrelosti, poručila je Ljiljana Marković, direktorica škole

Deset "Luča" zasiјalo јe u OŠ "Vladimir Nazor". Uprava škole uručila im јe ovo značaјno priznanje, a dobili su ga Anja Јovanović, Matea Raković, Lazar Rakočević, Јovana Vuјadinović, Nikola Ceković, Almina Hadrović, Sara Tomašević, Daјana Šćepanović, Dragan Vukašević i Lazar Božović.

Kako јe kazala Ljiljana Marković, direktorica škole, diploma "Luča" јe nagrada za rad, trug, marljivost i zalaganje koje su dјeca pokazala prethodnih devet godina.

– Imali ste sreću da vas vaše vaspitačice i učitelji nauče brojnim stvarima, vaši nastavnici nadograde novim znanjima, a ono čemu smo svi zajedno težili jeste da budete složni, druželjubivi i pošteni ljudi. Vjerujem da smo uspjeli u tome, jer pred sobom vidim mlada lica u čijim očima sjaji iskra uspjeha. Poslednjih par godina u vašem školovanju nije bilo lako. Situacija u vezi sa korona virusom, prelazak na onlajn nastavu, rušenje škole, vožnja autobusima, čekanje, strepnja i još mnogo toga, ali moram vam reći da su sve ove okolnosti uticale na to da položite test zrelosti – rekla јe Marković.

Ona јe poručila đacima da im ovo bude početak novog uspjeha koji ih čeka u školi koju će odabrati.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:43