”Луче” за љепшу будућност / -
02/06/2023 u 17:01 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osnovna škola „Dragiša Ivanović” obilježila Dan naјboljih

Generacija polumaturanata koja je završila OŠ „Dragiša Ivanović“ iznjedrila je nove zvijezde koje su obasjale školu.

Kako je navela Tanja Vuјošević, direktorica škole, polumaturanti su postigli odlične rezulate što svjedoči podatak da su dodijeljene 24 diplome „Luča“.

Diplome „Luča“, najveće đačko priznanje, posvećenim radom i trudom zaslužili su Vasilisa Bojić, Kalina Smolović, Darija Danilović, Aleksandar Jeknić, Veljko Marković, Teodora Milošević, Vuk Radojević, Boško Bojić, Anja Čabarkapa,Vukan Savić, Luka Živković, Andrijana Petković, Matija Šljukić, Anđela Vuković, Lara Zejak, Marko Ivanović, Balša Vlahović,Sara Vlahović, Jovana Janjušević,Stefan Brajković,Vuk Kankaraš, Danilo Ristanović, Uroš Dragović i Lana Jakić.

– Danas sijajte posebnim sjajem u društvu prijatelja, nastavnika, drugara i porodice. Ponosni smo na 24 učenika nosioca diplome „Luča“. Na tom putu uspjeha, ne zaboravite ko su vam bili učitelji. Iskažite zahvalnost prema profesorima, koji su u proteklih devet godina bili tu za vas. Danas vas želim zamoliti da se uvijek ponašate kao dobri predstavnici vaše škole i ne dopustite da bilo što naruši vaš integritet koji ste tako pažljivo njegovali svih ovih godina. Budite ljubazni i velikodušni prema ljudima koji se nađu na vašem putu. Sanjajte velike snove, gradite mostove prijateljstva i budite optimisti, čime god se bavili u životu – istakla јe Vuјošević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 05:50