За радове потрошили 199.000 еура
18/12/2021 u 14:05 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отворена реконструисана Улица Ивана Вујошевића

Завршена је реконструкција Улице Ивана Вујошевића. Санација ове саобраћајнице, како је саопштио Иван Вуковић, градоначелник, коштала је 199.000 еура.

– Имајући у виду значај ове саобраћајнице ми смо прионули на посао уназад неколико мјесеци и захваљући доминантно вриједним колегама из предузећа Путеви, Водовод и канализација, Зеленило и Комуналне услуге, ову лијепу улицу учинили љепшом. На потезу од 275 метара урађена је нова инфраструктура и све је коштало 199.000 еура. Она може бити на понос становницима овог дијела града и мени је драго што на овај начин прослављамо Дан Подгорице – рекао је Вуковић.

Директор Путева Раденко Булатовић саопштио је да су у претходна два мјесеца одрадили темељну санацију ове саобраћајнице.

– Са колегама из Водовода смо одрадили санацију атмосферске канализације, Комуналне услуге су одрадили комплетну расвјету, док је Зеленило санирало зелене површине и посадило нове дрвореде. Ми смо санирали преко 3.000 квадрата асфалтног коловоза, изградили 92 нова паркинг мјеста. Град заслужује саобраћајницу каква је данас Улица Ивана Вујошевића – рекао је Булатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 09:46