Boris Pejović  / -SRDJAN BOLJEVIC
17/06/2024 u 15:55 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pejović: Paradoksalno da neko od odbornika većine podrži inicijativu opozicije

Pred gradskom upravom su brojni razvojni projekti, koji će unaprijediti kvalitet života u Podgorici, rekao je Pejović (PES)

Potencijalno novi izbori na inicijativu SD-a, SDP-a i LP-a, a sa podrškom DPS-a, isključivo su u službi usporavanja dinamike razvoja Glavnog grada, ocijenio je Boris Pejović, odbornik Pokreta Evropa sad u Skupštini Glavnog grada. On je naveo da opozicija ima legitimno pravo da pokreće takve inicijative, jer im je u interesu da vlast ne traje u punom mandatu, kako bi u stabilnim uslovima do kraja sprovela program.

SD, SDP i LP predali inicijativu za razrješenje gradonačelnice

– Nakon prve godine i suočavanja sa svim problemima, koji su naslijeđeni i u velikoj mjeri sanirani, pred gradskom upravom su brojni razvojni projekti, koji će unaprijediti kvalitet života u Podgorici. Zbog svih ovih razloga, naš odbornički klub neće podržati ove inicijative prethodne vlasti. Ako imaju ambiciju da traže novu većinu za zaustavljanje razvoja Glavnog grada, kolege iz opozicije će morati da traže partnere u drugim odborničkim klubovima. Bilo bi paradoksalno da neko od odbornika većine podrži ovu inicijativu opozicije,  osim ukoliko nisu saglasni sa obrazloženjem u inicijativi, čime bi priznali nezadovoljstvo doprinosom svojih kadrova u radu gradske uprave – rekao je Pejović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

21. jul 2024 00:28