Одузеће 18.199 квадрата непокретности / -DUSAN DRAGOVIC
06/11/2021 u 08:34 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пиперима узимају шуме и земљиште због градње аутопута Бар-Бољаре

Корисник експропријације која је планирана у катастарским општинама Мрке и Рогами је држава-Министарство капиталних инвестиција, док ће поступак експропријације спровести Управа за катастар и државну имовину

Наставља се експропријација непокретности за потребе градње аутопута Бар-Бољаре па ће овога пута, како је одлучила Влада на сједници која је одржана 4. новембра, бити одузето 18.199 квадрата шума, пашњака, неплодног земљишта у Пиперима Корисник експропријације која је планирана у катастарским општинама Мрке и Рогами је држава-Министарство капиталних инвестиција, док ће поступак експропријације спровести Управа за катастар и државну имовину.

У КО Мрке планирана је експропријација 401 квадрата шуме Дијани Николић, 915 квадрата пашњака Жарку Вујошевићу, Ради Вујошевић и Срђану Вујошевићу, док ће 39 квадрата шуме бити одузето Десанки Станковић, Драгану Станковићу, Радмили Станковић и Зорану Станковићу. Од Анице Анке Тодоровић биће узето 455 квадрата шуме, од Мила Новаковића 236 квадрата шуме, а од Игора Новаковића 9.914 квадрата шуме. Миладину Новаковићу, Младену Новаковићу и Владану Новаковићу биће одузето 548 квадрата шуме, од Данка Новаковића 509 квадрата шуме, док ће од Драгице Новаковић, Дражена Новаковића, Светлане Новаковић, Верке Новаковић, Веселина Новаковића и Здравка Новаковића бити узето 513 квадрата шуме. Шума од 1.054 квадрата биће експроприсана Драгици Новаковић, Верки Новаковић, Дражену Новаковићу, Душану Новаковићу, Мирославу Новаковићу, Славки Новаковић, Светлани Новаковић, Вери Новаковић, Веселину Новаковићу, Војиславу Новаковићу и Здравку Новаковићу.

Када је у питању КО Рогами планирана је експропријација неплодног земљишта од 812 квадрата које је својина Илије Рајковића, док ће 2.803 квадрата неплодног земљишта бити узето Милану Вукановићу, Предрагу Новоселу, Владимиру Новоселу и Здравку Новоселу.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:04